leftspace2
booemlogo
leftspace2b leftspace2c leftspace2
spacer2
spacer
divider
divider
welkom bij Booem Geboortekaartjes
kroontje vouw bloemen hoedje van papier vliegertje geboorte bootje kroontje vouw bloemen hoedje van papier vliegertje geboorte bootje

Booem Geboortekaartjes in België....

• Bestellen via Booem
Deze website kan gewoon gebruikt worden voor het aanvragen van een voorbeeld geboortekaartje, de zetproef en het plaatsen van een bestelling via Booem. Kies je voor een van onze Belgische verkoopadressen dan zorgt de gekozen drukkerij voor het maken van de zetproef, voorbeeld geboortekaartjes kun je gewoon via de site aanvragen.

• Levertijd en Pakketpost tarief
Houdt rekening met iets langere levertijd i.v.m. de pakketbezorging, de prijscalculators op onze site rekenen met pakketbezorging binnen NL, vanzelfsprekend liggen de tarieven voor het pakket naar België hoger, als je ervoor kiest max. 2 voorbeeld geboortekaartjes aan te vragen ontvang je van ons een offerte voor kaartjes, drukwerk en verzendkosten voor het pakket.

• Omslagen
De omslagen van sommige geboortekaartjes vallen buiten het genormaliseerde Belgische posttarief, in een beperkt aantal gevallen is het mogelijk een alternatieve omslag te leveren.
Contact opnemen...
Liever even telefonisch contact opnemen, geen probleem!
Tijdens kantooruren via onderstaande telefoonnummers. In het weekend zijn wij gesloten, behalve voor spoedgevallen.

Algemene informatie: 0031 20 4202983

• Helaas hebben wij momenteel geen verkoopadressen in België.

Toevoegen aan facebook
spacer
Toevoegen aan Twitter

Post Booem op Facebook of Twitter | © Booem Geboortekaartjes | KvK Amsterdam: 34133180