leftspace2
booemlogo
leftspace2b leftspace2c leftspace2
spacer2
spacer
divider
divider
welkom bij Booem Geboortekaartjes
kroontje vouw bloemen hoedje van papier vliegertje geboorte bootje

Geboortekaartjes voor Nederlanders in het buitenland

We hebben met heel veel plezier ruime ervaring opgedaan met het verzorgen van de geboortekaartjes voor Nederlanders gevestigd op soms jaloers makend mooie plekken over de gehele wereld.

Het is verstandig een klein beetje meer tijd in te ruimen voor de bestelling. het kan bijvoorbeeld iets langer duren voordat je een voorbeeldkaartje ook werkelijk in de bus krijgt, ook voor adressen in het buitenland geldt dat er zonder bijkomende kosten maximaal twee voorbeeld geboortekaartjes kunnen worden aangevraagd.

Voorzover het de verzending betreft hebben wij twee verschillende opties...

• Wij versturen het pakket met de geboortekaartjes naar familie of vrienden in Nederland waarna deze zorgdragen voor verdere verzending. Natuurlijk is het ook mogelijk de geboortekaartjes naar jullie zelf toe te sturen, reken dan wel op soms aanzienlijk langere levertijd.

• We nemen de mailing, of een gedeelte daarvan, op ons en versturen de kaarten naar de Nederlandse en , indien gewenst, overige adressen. Als het de bedoeling is om ook in het land van vestiging een aantal geboortekaartjes te versturen dan kunnen wij deze desgewenst als pakketzending toesturen.

We wensen je veel plezier met onze collecte, en deze kaart hebben we speciaal voor 'jullie' gemaakt.

Toevoegen aan facebook
spacer
Toevoegen aan Twitter

Post Booem op Facebook of Twitter | © Booem Geboortekaartjes | KvK Amsterdam: 34133180