leftspace2
booemlogo
leftspace2b leftspace2c leftspace2
spacer2
spacer
divider
divider
** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **

Meer over ons Offset drukwerk....

Wij besteden veel aandacht aan het ontwerpen van onze geboortekaartjes en kiezen het papier met grote zorg, vandaar dat wij ook voor het drukken kiezen voor de hoogste kwaliteit. De speciale papiersoorten die wij voor een groot aantal kaarten uit onze collectie gebruiken zijn wegens de structuur niet digitaal te verwerken, daarbij komt dat offset drukwerk kwalitatief beter is. Op een enkele uitzondering na (bijvoorbeeld voor kleinere aantallen) drukken wij niet digitaal.

Digitale zetproef ....

Het is misschien goed om te weten dat het echte werk bij offset drukken bestaat uit het aanbrengen van de inkt in de pers en het afstellen van de drukrollen, het drukken van 1 exemplaar is daardoor precies even duur als het drukken van de gehele oplage. Om deze reden is het niet haalbaar een gedrukte proef van een kaartje te leveren. Wij leveren de zetproef ook wel leesproef genoemd in digitaal formaat.

Kleuren

Helaas is het bijna onmogelijk om de kleurkracht van Offset drukwerk op het scherm goed weer te geven. De kleuren gebruikt in de verschillende ontwerp programma's op deze site benaderen de werkelijke kleuren zo goed mogelijk maar wijken af van de uiteindelijke gedrukte kleuren.

Kleuren kun je het best beoordelen aan de hand van de voorbeeld geboortekaartjes en de kleurstaaltjes die wij toesturen. Het is nog even belangrijk te zeggen dat het niet te vermijden is dat er kleurverschillen kunnen bestaan tussen het opgestuurde voorbeeld en de uiteindelijke kaartjes, vanzelfsprekend doen wij ons best om zo dicht mogelijk bij de gekozen kleur te blijven, offset drukken is mensenwerk, ambachtelijk zelfs.

Toevoegen aan facebook
Toevoegen aan Twitter

Post Booem op Facebook of Twitter | © Booem Geboortekaartjes | KvK Amsterdam: 34133180