leftspace2
booemlogo
leftspace2b leftspace2c leftspace2
spacer2
spacer
divider
divider
** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **


Aangetekend pakket 24 uur service

Vóór half 11 aangeleverd drukken en versturen wij de geboortekaartjes dezelfde (werk)dag!
Wij versturen je geboortekaartjes met de Postnl Aangetekende pakketservice. Aangetekende pakketten worden de volgende dag uitgereikt (ook op zaterdag). Er moet voor ontvangst getekend worden, dit pakkettype wordt niet 'bij de buren' afgegeven. In het weekend versturen wij geen pakketten aangezien de eerstvolgende pakket sortering op maandagavond plaatsvindt.

Als het de bedoeling is om de enveloppen eerder te versturen Dan gebruiken we hiervoor de iets minder tijdgevoelige Postnl Basis service.

Ziekenhuis bevalling?

Je kunt dan desgewenst een alternatief bezorgadres opgeven of het pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor of agentschap laten afleveren zodat je het zelf kunt ophalen.

Zending Traceren via TNT Track & Trace

De zending is na aanbieding op het postkantoor traceerbaar via de Track and Trace site van Postnl. Elk pakket heeft een unieke pakketcode waarmee de verzendstatus van de zending kan worden opgevraagd, wij sturen je deze code per e-mail zodat je zelf de status van je pakket kunt opvragen.

Vanzelfsprekend hebben wij geen enkele invloed op de bezorging van het pakket. Wel kunnen we zeggen dat we maar heel zelden problemen ondervinden met de door ons gebruikte pakketservices. Als het pakket onverhoopt vertraagd is kun je contact met Booem opnemen. Wij zoeken dan uit waar het pakket zich bevindt en wanneer de bezorging gepland staat.


Toevoegen aan facebook
Toevoegen aan Twitter

Post Booem op Facebook of Twitter | © Booem Geboortekaartjes | KvK Amsterdam: 34133180